Welkom bij Heitinga Designs


Onze website is momenteel nog onder constructie


Wij specialiseren ons in het aanbieden van complete IT oplossingen voor ondernemers, of het nu gaat om startende ondernemers of een al draaiende onderneming. Naast het ontwerpen van een website en de huistijl kunnen wij ook alle IT zaken voor u regelen, het maakt niet uit of het om software gaat of hardware.
In plaats dat u bij allerlij verschillende bedrijven alles appart moet regelen kunt u al u IT en Grafische zaken op 1 plek regelen, onze diensten bestaan uit :
- Grafisch design ( Webdesign, Huistijl, etc )
- Drukwerk
- Software advies en installatie
- Hardware advies, inkoop, en installatie ( ook kunnen wij systemen op maat maken )

Webdesign

Wij kunnen een moderne website voor u realiseren die niet alleen op de computer er goed uit ziet maar ook op een smartphone en alles daar tussenin. Naast het ontwerpen van de website kunnen wij deze ook een thuis geven met onze webhosting dienst, wij regelen dan alles van start tot finish zodat u bezig kunt zijn met andere zaken.

Meer Weten?

PC Bouwen

Wij kunnen een computer op maat bouwen voor Gaming maar ook voor op kantoor. Of het nou een kleine computer moet wezen die makkelijk weg gewerkt kan worden of een flitsend showpiece.

Meer Weten?

Drukwerk

Naast het grafisch ontwerpen kunnen wij ook meteen het drukwerk voor u regelen, van visite kaartjes tot vlaggen.

Meer Weten?

IT Diensten

Een IT project? Misschien kunnen wij u een handje helpen, naast onze grafische diensten kunnen wij ook de IT zaken binnen uw bedrijf op orden brengen of te upgraden. Zoekt u een partner die mee kan denken met uw onderneming en uw IT zaken te stroomlijnen zodat dit perfect aansluit bij uw bedrijf. Wij zijn flexibel en innovatief.

Meer Weten?

Laatste Projecten
Nieuwste Templates
Laatste Nieuws